DSpace About DSpace Software
 

Digital Library >

Browsing by Subject Protein

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 4 to 23 of 40
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
1976Bioenhancement studies of the receiving waters in outer Los Angeles HarborSOULE D. F.; OGURI M.
2005Chemical reagents for protein modificationLundblad R. L.
1971Chemistry and biochemistry of amino acids, peptides,and proteins.WEINSTEIN B. (Edit. )
1980Công nghệ điều chế các chế phẩm vi sinh vật có protein, axit amin và chất béo (sách tiếng Nga)Gracheva I. M.; Gavrilova N. N.; Ivanova L. A.
2010Culture and biochemical analysis of a tea algal pathogen Cephaleuros parasiticusPonmurugan P.; Et Al.
2000Đặc tính Lectin và protein dinh dưỡng liên quan đến tính đa dạng của các loài đậu họ FabaceaeTrương Văn Châu; Trần Tuấn Quỳnh; Nguyễn Văn Lợi; Đỗ Ngọc Liên
2010Degradation and utilization of protein derived from Pseudomonas aeruginosa by marine microbial communityObayashi Y.; Et Al.
2000Effect of feeding time on digestibility, growth performance and protein metabolism in the rainbow trout Oncorhynchus mykiss: interactions with dietary fat levelsBOLLIET V.; CHEEWASEDTHAM C.; HOULIHAN D.; Et Al.
2003Effect of protein level and varying protein - lipid concentrations on growth characteristics of juvenile spotted grunter Pomadasys commersonnii (Haemulidae)Hecht T.; A. Irish; J. Sales
2007Effect of sediment nearness on the metabolic enzyme activity and energy state of the oyster Crassostrea gigasMoullac G. L.; Et Al.
2009Ép tách protein từ đầu tôm thẻ (Penaeus vannamei) trong sản xuất chất chitin và bổ sung vào chượp trong sản xuất nước mắmNguyễn Minh Trí Và Nnk
1992Free cells and blood proteins of Priapulus caudatus LAMARCK (Priapulida)ARND SCHREIBER; VOLKER STORCH
2003Growth, lipogenesis and body composition of piracanjuba (Brycon orbignyanus) fingerlings fed different dietary protein and lipid concentrationsRegina De Borba; Et Al.
1999Influences of different dissolving method of Succinic Anhydride on the Succinylation level of some proteinsHamada M.; N. Takeshi; K. Norihisa; Y. Tanoue
2011Is total serum protein a good indicator for welfare in reared sea bass (Dicentrarchus labrax)?Coeurdacier J. L.; Et Al.
2021Khảo sát thành phần các nguyên liệu cung cấp protein và carbohydrate trong sản xuất thức ăn cá tra và thành phần sinh hóa của cá tra (Pangasianodon hypophthalmus) ở các giai đoạn phát triển [Biochemical properties of protein and carbohydrate sources in the feed and Tra Catfish (Pangasianodon hypophthalmus) fillet at diffefrent stages of development]Võ, Thị My My; Lê, Hoàng; Nguyễn, Lữ Hồng Diễm; Nguyễn, Văn Nguyện
2013Marine proteins and peptides: Biological activities and applicationsKim S. K.
2006Maximising the value of marine by-productsShahidi F.
2007Maximising the value of marine by-productsShahidi F.
2000Modulation of the free amino acid pool and protein content in populations of the brine shrimp Artemia spp.Helland S.; G. V. Triantaphyllidis; H. J. Fyhn; M. S. Evjen; P. Lavens; P. Sorgeloos
Showing results 4 to 23 of 40
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2012  Duraspace - Feedback