DSpace About DSpace Software
 

Digital Library >

Browsing by Subject Protein

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 9 to 28 of 40
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2000Đặc tính Lectin và protein dinh dưỡng liên quan đến tính đa dạng của các loài đậu họ FabaceaeTrương Văn Châu; Trần Tuấn Quỳnh; Nguyễn Văn Lợi; Đỗ Ngọc Liên
2010Degradation and utilization of protein derived from Pseudomonas aeruginosa by marine microbial communityObayashi Y.; Et Al.
2000Effect of feeding time on digestibility, growth performance and protein metabolism in the rainbow trout Oncorhynchus mykiss: interactions with dietary fat levelsBOLLIET V.; CHEEWASEDTHAM C.; HOULIHAN D.; Et Al.
2003Effect of protein level and varying protein - lipid concentrations on growth characteristics of juvenile spotted grunter Pomadasys commersonnii (Haemulidae)Hecht T.; A. Irish; J. Sales
2007Effect of sediment nearness on the metabolic enzyme activity and energy state of the oyster Crassostrea gigasMoullac G. L.; Et Al.
2009Ép tách protein từ đầu tôm thẻ (Penaeus vannamei) trong sản xuất chất chitin và bổ sung vào chượp trong sản xuất nước mắmNguyễn Minh Trí Và Nnk
1992Free cells and blood proteins of Priapulus caudatus LAMARCK (Priapulida)ARND SCHREIBER; VOLKER STORCH
2003Growth, lipogenesis and body composition of piracanjuba (Brycon orbignyanus) fingerlings fed different dietary protein and lipid concentrationsRegina De Borba; Et Al.
1999Influences of different dissolving method of Succinic Anhydride on the Succinylation level of some proteinsHamada M.; N. Takeshi; K. Norihisa; Y. Tanoue
2011Is total serum protein a good indicator for welfare in reared sea bass (Dicentrarchus labrax)?Coeurdacier J. L.; Et Al.
2021Khảo sát thành phần các nguyên liệu cung cấp protein và carbohydrate trong sản xuất thức ăn cá tra và thành phần sinh hóa của cá tra (Pangasianodon hypophthalmus) ở các giai đoạn phát triển [Biochemical properties of protein and carbohydrate sources in the feed and Tra Catfish (Pangasianodon hypophthalmus) fillet at diffefrent stages of development]Võ, Thị My My; Lê, Hoàng; Nguyễn, Lữ Hồng Diễm; Nguyễn, Văn Nguyện
2013Marine proteins and peptides: Biological activities and applicationsKim S. K.
2006Maximising the value of marine by-productsShahidi F.
2007Maximising the value of marine by-productsShahidi F.
2000Modulation of the free amino acid pool and protein content in populations of the brine shrimp Artemia spp.Helland S.; G. V. Triantaphyllidis; H. J. Fyhn; M. S. Evjen; P. Lavens; P. Sorgeloos
2012Nanotechnologies for solubilization and delivery in foods, cosmetics and pharmaceuticalsGarti N.; I. Amar-Yuli
1974New techniques in amino acid, peptide and protein analysis (in Russian)Niederwieser A.; Et Al.
1994Nghien cuu quy luat bien doi Nito, Axit amin va nang cao hieu suat thu hoi dam nguyen lieu trong che bien nuoc man(Establishment the mathematical formulas about the law in setting up of Nitrogenes...)TRẦN THỊ LUYẾN
2000Nghiên cứu sự phân bố của RIPS nhóm I ở một số thực vật thuộc họ bầu bí bằng kỹ thuật Western BlottingHoàng Quốc Trường; Tống Quỳnh Mai; Phan Văn Chi
2003Nghiên cứu thành phần protein và đặc trưng enzym của ba loài động vật thân mềm hai mảnh vỏ (A study on the protein composition and enzymes characteristics of three marine bivalves species)Nguyễn Thị Vĩnh Và Nnk
Showing results 9 to 28 of 40
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2012  Duraspace - Feedback