DSpace About DSpace Software
 

Digital Library >

Browsing by Subject Polysaccharide

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2005Các yếu tố ảnh hưởng đến quá trình tạo gel của Kappa-carrageenan từ rong Hồng vân (eucheuma gelatinae) Việt NamNguyễn Bích Thủy; Nguyễn Xuân Nguyên; Phạm Hồng Hải; Trần Đình Toại
2020Extraction of polysaccharide from Spirulina platensis - advantage of freeze-thaw methodNguyen, Thi Dong Phuong; Le, Thi Van Anh; Le, Thi Dieu Huong; Pham, Thi My Yen
2013Hoạt tính sinh học của hỗn hợp polysaccharide ly trích từ rong mơ Sargassum mcclurei bằng các dung môi khác nhau (Bioactivity of polysaccharide from the brown algae Sargassum mcclurei extracted by different solvents)Huỳnh Trường Giang; Dương Thị Hoàng Oanh; Vũ Ngọc Út
2013Marine biomaterials: Characterization, isolation and applicationsSe-Kwon Kim
2012Nanotechnologies for solubilization and delivery in foods, cosmetics and pharmaceuticalsGarti N.; I. Amar-Yuli
2011Polysaccharide từ rong biển ứng dụng làm thực phẩm chức năng (Polysaccharide from seaweeds using in functional foods production)Trần Thị Thanh Vân; Bùi Minh Lý
1999Qua trinh len men sinh tong hop polysaccarit nho hai chung vi khuan duoc phan lap tu gieng khoang dau khi o mo dau Bach HoLAI THUY HIEN; TRAN DINH MAN; DANG PHUONG NGA; Et Al.
2008Structural characteristics and biological activity of non gelling polysaccharides extracted from some agarophytes in VietnamTran Thi Thanh Van; Bui Minh Ly; Pham Duc Thinh; Le Tan Si
2004Xác định trọng lượng phân tử và hằng số polymer của Carrageenans - polysaccharide từ rong biển Việt Nam (Determining molecular weight and polymer constant of carrageenans-polysaccharide from Vietnamese seaweeds)Trần Đình Toại; Nguyễn Xuân Nguyên; Phạm Hồng Hải; Trần Thị Hồng; Nguyễn Bích Thuỷ; Ngô Thị Hải Yến
Showing results 1 to 9 of 9

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2012  Duraspace - Feedback