DSpace About DSpace Software
 

Digital Library >
Bộ danh mục tài liệu thư viện - Viện Hải dương học - VNIO library catalogue >
Cơ sở dữ liệu Thư viện Hải dương học - VNIO's library catalogue (Bibliographic record, not full-text) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://tvhdh.vnio.org.vn:8080/xmlui/handle/123456789/1097

Title: Ảnh hưởng của chất đáy, độ mặn, mật độ và thức ăn khác nhau đến quá trình ương từ cua bột lên cua giống (loài Scylla serrata var. paramamosain Estampador, 1949) (Impacts of bottom substrate, salinity, density and diets to nursery procedure from juvenile to crab stages (Scylla serrata var. paramamosain Estampador, 1949)
Authors: Trương Quốc Thái
Nguyễn Cơ Thạch
Keywords: Crab
Scylla serrata
Salinity
Diet
Density
Issue Date: 2004
Publisher: Trung Tâm NCTS III - Tuyển Tập Các Công Trình Nghiên Cứu Khoa Học Công Nghệ (1984-2004)
Series/Report no.: Vđ 111
Description: pp. 221-226
URI: http://113.160.249.209:8080/xmlui/handle/123456789/1097
Appears in Collections:Cơ sở dữ liệu Thư viện Hải dương học - VNIO's library catalogue (Bibliographic record, not full-text)

Files in This Item:

There are no files associated with this item.

View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2012  Duraspace - Feedback