DSpace About DSpace Software
 

Digital Library >
Bộ danh mục tài liệu thư viện - Viện Hải dương học - VNIO library catalogue >
Cơ sở dữ liệu Thư viện Hải dương học - VNIO's library catalogue (Bibliographic record, not full-text) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://tvhdh.vnio.org.vn:8080/xmlui/handle/123456789/1117

Title: Ảnh hưởng của hàm lượng protein khác nhau trong thức ăn lên sinh trưởng và khả năng lột xác của cua xanh (Scylla serrata) giai đoạn giống
Authors: Lại Văn Hùng
Keywords: Crab
Scylla serrata
Seed
Growth
Issue Date: 2005
Publisher: Tạp chí KHCN Thủy sản
Series/Report no.: CV 28
Description: 1: 11-13
URI: http://113.160.249.209:8080/xmlui/handle/123456789/1117
Appears in Collections:Cơ sở dữ liệu Thư viện Hải dương học - VNIO's library catalogue (Bibliographic record, not full-text)

Files in This Item:

There are no files associated with this item.

View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2012  Duraspace - Feedback