DSpace About DSpace Software
 

Digital Library >
Bộ danh mục tài liệu thư viện - Viện Hải dương học - VNIO library catalogue >
Cơ sở dữ liệu Thư viện Hải dương học - VNIO's library catalogue (Bibliographic record, not full-text) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://tvhdh.vnio.org.vn:8080/xmlui/handle/123456789/1153

Title: Ảnh hưởng của sự oxy hóa và liều lượng Vitamin E trong thức ăn lên sự tăng trưởng và chất lượng phi lê ở Cá Hồi Đại Tây Dương
Authors: Trần Nguyễn Ái Hằng
Keywords: Salmon
Oxidized oil
Vitamin E
Issue Date: 2013
Publisher: Tạp Chí Nghề Cá Sông Cửu Long
Series/Report no.: CV 70
Description: 1: 107 - 116
URI: http://113.160.249.209:8080/xmlui/handle/123456789/1153
Appears in Collections:Cơ sở dữ liệu Thư viện Hải dương học - VNIO's library catalogue (Bibliographic record, not full-text)

Files in This Item:

There are no files associated with this item.

View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2012  Duraspace - Feedback