DSpace About DSpace Software
 

Digital Library >
Bộ danh mục tài liệu thư viện - Viện Hải dương học - VNIO library catalogue >
Cơ sở dữ liệu Thư viện Hải dương học - VNIO's library catalogue (Bibliographic record, not full-text) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://tvhdh.vnio.org.vn:8080/xmlui/handle/123456789/18325

Title: Hoạt tính chống oxy hóa của dịch chiết lá vối (Cleistocalyx operculatus)và khả năng hạn chế sự oxi hóa chất béo thịt cá dầu (Antioxidant activity of Cleistocalyx operculatus leaf extract and possibility of retardation of lipid oxidation in oil - fish meat)
Authors: Ngô Thanh Hùng
Nguyễn Thị Thanh Thảo
Nguyễn Anh Tuấn
Nguyễn Xuân Duy
Keywords: Fish meat
Oil fish
Lipid oxidation
Antioxidative activity
Cleistocalyx operculatus
Issue Date: 2013
Publisher: Tạp chí Nông Nghiệp và Phát Triển Nông Thôn
Series/Report no.: CV 73
Description: Tháng 12, trang 268 - 274
URI: http://113.160.249.209:8080/xmlui/handle/123456789/18325
Appears in Collections:Cơ sở dữ liệu Thư viện Hải dương học - VNIO's library catalogue (Bibliographic record, not full-text)

Files in This Item:

There are no files associated with this item.

View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2012  Duraspace - Feedback