DSpace About DSpace Software
 

Digital Library >
Bộ danh mục tài liệu thư viện - Viện Hải dương học - VNIO library catalogue >
Xuất bản phẩm của Viện Hải dương học từ 1923 - 1975 - VNIO publications from 1923 - 1975 (Full-text) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://tvhdh.vnio.org.vn:8080/xmlui/handle/123456789/20091

Title: Nước mắm - Đăng ký bản quyền sáng chế tại Anh năm 1925 và tại Mỹ năm 1926 (Patent specification in United Kingdom 2080,144 in 1925 and Patent USA US1602029A in 1926: Improved treatment of protein matter of animal origin for industrial purposes)
Authors: Krempf, Armand
Keywords: Nước mắm
Fish sauce
Issue Date: 1925
Series/Report no.: Patent specification;
URI: http://113.160.249.209:8080/xmlui/handle/123456789/20091
Appears in Collections:Xuất bản phẩm của Viện Hải dương học từ 1923 - 1975 - VNIO publications from 1923 - 1975 (Full-text)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
USA Patent - Nuoc mam - US1602029.pdf407.32 kBAdobe PDFView/Open
Patent UK 1923 - Nuoc mam 01.pdf895.19 kBAdobe PDFView/Open
Patent UK 1923 - Nuoc mam 02.pdf1.15 MBAdobe PDFView/Open
Patent UK 1923 - Nuoc mam 03.pdf932.83 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2012  Duraspace - Feedback