DSpace About DSpace Software
 

Digital Library >
Bộ danh mục tài liệu thư viện - Viện Hải dương học - VNIO library catalogue >
Cơ sở dữ liệu Thư viện Hải dương học - VNIO's library catalogue (Bibliographic record, not full-text) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://tvhdh.vnio.org.vn:8080/xmlui/handle/123456789/20454

Title: Đặc điểm thành phần acid béo của một số nguyên liệu giàu chất béo và phi lê cá Tra (Pangasianodon hypophthalmus) ở các giai đoạn phát triển [Characteristics of fatty acid composition of several lipid ingredients and Tra catfish (Pangasius hypophthalmus) at different developmental stages]
Authors: Lê, Hoàng
Trần, Thị Lệ Trinh
Lý, Hữu Toàn
Võ, Thị Quỳnh Như
Nguyễn, Văn Nguyện
Keywords: Việt Nam
Tra catfish
Fatty acid profile
Fat-providing ingredient
Fillet
Lipid
Issue Date: 2019
Series/Report no.: CV. 70;Tạp chí Nghề cá sông Cửu Long; Trang 53-63; Số 14; 10/2019 [Journal of Mekong Fisheries; Pp: 53-63; No. 14; 10/2019];
URI: http://113.160.249.209:8080/xmlui/handle/123456789/20454
ISSN: Bộ Nông nghiệp và Phát triển nông thôn - Viện Nghiên cứu nuôi trồng thủy sản II
ISSN 1859-1159
Appears in Collections:Cơ sở dữ liệu Thư viện Hải dương học - VNIO's library catalogue (Bibliographic record, not full-text)

Files in This Item:

There are no files associated with this item.

View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2012  Duraspace - Feedback