DSpace About DSpace Software
 

Digital Library >
Bộ danh mục tài liệu thư viện - Viện Hải dương học - VNIO library catalogue >
Cơ sở dữ liệu Thư viện Hải dương học - VNIO's library catalogue (Bibliographic record, not full-text) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://tvhdh.vnio.org.vn:8080/xmlui/handle/123456789/20455

Title: Nâng cao giá trị dinh dưỡng bã sữa đậu nành bằng thủy phân và lên men kết hợp enzyme cellulase và vi khuẩn Bacillus subtilis B3 (Improving nutritional value of soybean milk residue using Bacillus subtilis B3 and cellulase)
Authors: Trần, Văn Khanh
Nguyễn, Văn Nguyện
Lê, Hoàng
Nguyễn, Xuân Hai
Nguyễn, Thành Trung
Trần, Thị Lệ Trinh
Nguyễn, Thị Ngọc Tĩnh
Keywords: Việt Nam
Bacillus subtilis B3
Soybean milk residue
Solid-state fermentation
Issue Date: 2019
Series/Report no.: CV. 70;Tạp chí Nghề cá sông Cửu Long; Trang 64-73; Số 14; 10/2019 [Journal of Mekong Fisheries; Pp: 64-73; No. 14; 10/2019];
URI: http://113.160.249.209:8080/xmlui/handle/123456789/20455
ISSN: Bộ Nông nghiệp và Phát triển nông thôn - Viện Nghiên cứu nuôi trồng thủy sản II
ISSN 1859-1159
Appears in Collections:Cơ sở dữ liệu Thư viện Hải dương học - VNIO's library catalogue (Bibliographic record, not full-text)

Files in This Item:

There are no files associated with this item.

View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2012  Duraspace - Feedback