DSpace About DSpace Software
 

Digital Library >
Bộ danh mục tài liệu thư viện - Viện Hải dương học - VNIO library catalogue >
Cơ sở dữ liệu Thư viện Hải dương học - VNIO's library catalogue (Bibliographic record, not full-text) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://tvhdh.vnio.org.vn:8080/xmlui/handle/123456789/21161

Title: Effect of freezing on the quality of nagakombu (Saccharina longissima)
Authors: Ryouya, Nasu
Masaki, Akino
Shinji, Katou
Horoyuki, Kodama
Hirohumi, Takeda
Keywords: Nagakombu
Saccharina longissima
quality
Issue Date: 2024
Series/Report no.: Scientific reports of Hokkaido fisheries research institutes, No. 105: pp. 9-14, 2024;CL 697
URI: http://tvhdh.vnio.org.vn:8080/xmlui/handle/123456789/21161
ISSN: 2185-3290
Appears in Collections:Cơ sở dữ liệu Thư viện Hải dương học - VNIO's library catalogue (Bibliographic record, not full-text)

Files in This Item:

There are no files associated with this item.

View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2012  Duraspace - Feedback