Digital Library >
Bộ danh mục tài liệu thư viện - Viện Hải dương học - VNIO library catalogue >
Cơ sở dữ liệu Thư viện Hải dương học - VNIO's library catalogue (Bibliographic record, not full-text) >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tvhdh.vnio.org.vn:8080/xmlui/handle/123456789/21173
|
Title: | Content and composition of lipid classes, fatty acid from Sargassum seaweed collected at Con Dao and Van Phong bay |
Authors: | Pham, Thu Hue Nguyen, Van Tuyen Anh Kieu, Thi Hoang Yen Nguyen, Le My Anh Hoang, Hai Nam Pham, Quoc Long Dam, Duc Tien Tran, Thi Thanh Van Le, Tat Thanh |
Keywords: | Vietnam Con Dao Van Phong bay Omega-3,6,9 Sargassum Seaweed |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ biển; 21 (3): 311-318; 2021 [Vietnam journal of marine science and technology; 21 (3): 311-318; 2021]; CV. 64 |
URI: | http://tvhdh.vnio.org.vn:8080/xmlui/handle/123456789/21173 |
ISSN: | 1859-3097 Publishing House For Science And Technology DOI: https://doi.org /10.15625/1859-3097/15942 http://www.vjs.ac.vn/index.php/jmst |
Appears in Collections: | Cơ sở dữ liệu Thư viện Hải dương học - VNIO's library catalogue (Bibliographic record, not full-text)
|
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|