DSpace About DSpace Software
 

Digital Library >
Bộ danh mục tài liệu thư viện - Viện Hải dương học - VNIO library catalogue >
Cơ sở dữ liệu Thư viện Hải dương học - VNIO's library catalogue (Bibliographic record, not full-text) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://tvhdh.vnio.org.vn:8080/xmlui/handle/123456789/21360

Title: Ảnh hưởng của NaCl, CaCl2 và sucrose đến tính chất lưu biến của agar từ rong câu chỉ vàng (Gracilaria) tại Việt Nam [Effect of NaCl, CaCl2 and sucrose on the rheological properties of agar from Gracilaria in Vietnam].
Authors: Đinh, Văn Hiện
Nguyễn, Trọng Bách
Keywords: Việt Nam
agar
rong câu chỉ vàng
Gracilaria
NaCl
CaCl2
sucrose
tính chất lưu biến
rheological property
Vietnam
Issue Date: 2024
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học và Công nghệ Việt Nam, 66(3): 76-80, 2024 [Vietnam Journal of Science and Technology, 66(3): 76-80, 2024];CV 01
URI: http://tvhdh.vnio.org.vn:8080/xmlui/handle/123456789/21360
ISSN: P-ISSN 1859-4794, E-ISSN 2615-9929
Appears in Collections:Cơ sở dữ liệu Thư viện Hải dương học - VNIO's library catalogue (Bibliographic record, not full-text)

Files in This Item:

There are no files associated with this item.

View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2012  Duraspace - Feedback