DSpace About DSpace Software
 

Digital Library >
Bộ danh mục tài liệu thư viện - Viện Hải dương học - VNIO library catalogue >
Cơ sở dữ liệu Thư viện Hải dương học - VNIO's library catalogue (Bibliographic record, not full-text) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://tvhdh.vnio.org.vn:8080/xmlui/handle/123456789/6403

Title: Flavor and Lipid chemistry of seafoods
Authors: Shahidi Fereidoon (Eds)
Cadwallader Keith R.
Keywords: Seafood
Flavor
Lipid
Biochemistry
Issue Date: 1997
Publisher: Washington D.C.: American Chemical Society; ISBN 0-8412-3526-0
Series/Report no.: Lt 96
Description: 285 p.
URI: http://113.160.249.209:8080/xmlui/handle/123456789/6403
Appears in Collections:Cơ sở dữ liệu Thư viện Hải dương học - VNIO's library catalogue (Bibliographic record, not full-text)

Files in This Item:

There are no files associated with this item.

View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2012  Duraspace - Feedback