DSpace About DSpace Software
 

Digital Library >
Bộ danh mục tài liệu thư viện - Viện Hải dương học - VNIO library catalogue >
Cơ sở dữ liệu Thư viện Hải dương học - VNIO's library catalogue (Bibliographic record, not full-text) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://tvhdh.vnio.org.vn:8080/xmlui/handle/123456789/7613

Title: Importance of phlorotannin content and C : N ratio of Laminaria hyperborea in determining its palatability as food for consumers
Authors: Norderhaug K. M.
K. Nygaard
S. Fredriksen
Keywords: Brown algae
Phlorotannin
Amphipod
Ampithoe rubricata
Gammarus locusta
Laminaria hyperborea
Issue Date: 2006
Publisher: Marine Biology Research
Series/Report no.: CL 873
Description: 2(6): 367-371
URI: http://113.160.249.209:8080/xmlui/handle/123456789/7613
Appears in Collections:Cơ sở dữ liệu Thư viện Hải dương học - VNIO's library catalogue (Bibliographic record, not full-text)

Files in This Item:

There are no files associated with this item.

View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2012  Duraspace - Feedback