dc.contributor.author | Phan Thị Thương Huyền | |
dc.contributor.author | Ngô Anh Tuấn | |
dc.contributor.author | Phùng Bảy | |
dc.contributor.author | Nancy Nevejan | |
dc.contributor.author | Huỳnh Đức Tâm | |
dc.date.accessioned | 2015-11-24T06:32:21Z | |
dc.date.available | 2015-11-24T06:32:21Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | http://113.160.249.209:8080/xmlui/handle/123456789/18133 | |
dc.description | Số 8: 38 - 47 | vi |
dc.publisher | Journal Khoa Học và Công Nghệ Nhiệt Đới | vi |
dc.relation.ispartofseries | CV 71 | |
dc.subject | Otter clam | vi |
dc.subject | Lutraria rhynchaena | vi |
dc.subject | Aquaculture | vi |
dc.title | ảnh hưởng của thức ăn, chế độ cho ăn lên sinh trưởng và tỷ lệ sống của Tu Hài (Lutraria rhynchaena Jonas, 1844)giai đoãn xuống đáy đến kích cỡ 5 mm (The effects of food and food diets on the growth and survival of otter clam (Lutraria rhynchaena, Jonas 1844)from spat stage to jevenile of 5 mm size) | vi |
dc.type | Journal | vi |
Files | Size | Format | View |
---|---|---|---|
There are no files associated with this item. |